Следващата седмица ще има разговор пред камерите между ГЕРБ и

...
Следващата седмица ще има разговор пред камерите между ГЕРБ и
Коментари Харесай

Изненада! Плевнелиев обяви среща между ГЕРБ и ПП

Следващата седмица ще има диалог пред камерите сред ГЕРБ и “Продължаваме Промяната ”. Това съобщи в студиото на “Събуди се ” Росен Плевнелиев. От страна на ГЕРБ ще взе участие Томислав Дончев, а от страна на Политическа партия ще вземат участие Асен Василев и Кирил Петков. Контактната група няма да участва там, " само че двете политически партии стартират да си приказват ", изясни Плевнелиев.

“Ние с господин Паси сме реалисти. Не желаеме следващата неустойчивост, нови избори. Искахме да дадем всичко от себе си, с цел да може България да мине през сложните моменти, които ни чакат ”, разяснява президентът Росен Плевнелиев за избора му да се включи в контактната група.

“Една от аргументите да се захванем с това беше, че към този момент за трети път в последните 33 години, националният ни живот се дефинира от геополитиката ”, сподели и доктор Соломон Паси. 

Плевнелиев, изясни, че точно той и някогашният министър на вътрешните работи Соломон Паси са потърсили ГЕРБ. “Съдбата ни събра с доктор Паси. В никакъв случай това не е концепция на Борисов и партия ГЕРБ ”, съобщи Плевнелиев. По думите му се водят и неофициални диалози. Такива той е провел с Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер. 

“И към този момент имаме резултати ”, сподели Плевнелиев, визирайки идната среща сред ГЕРБ и Политическа партия. 

България няма потребност от президентска република, безапелационен бе Паси. 

“Считам, че не трябва да се повдига тази тематика. Тя е извънредно нездравословна и ще погребе нашата нежна народна власт ”, разяснява Плевнелиев. “Вярваме, че ще имаме държавно управление ”, добави той. 

Според него възможностите за кабинет се усилват, а контактната група остава в контакт с всички водачи. 

“С първи мандат ще бъде мъчно. С втори мандат - за какво не? сигурно третият мандат дава изключителни благоприятни условия. На нас доста ни се желае Демократична България да поемат самодейността, тъй като те имат златен късмет ”, счита Плевнелиев. Според него, в случай че Демократична България поеме водачеството, ще има поддръжката на ГЕРБ и Политическа партия. “Това ще направи едно доста стабилно държавно управление, което може да направи чудеса ”, сподели той. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР