Следващата седмица имаме събиране на двата ни колективни органа -

...
Следващата седмица имаме събиране на двата ни колективни органа -
Коментари Харесай

Пловдивският лидер на ПП: Ще решим до дни дали ще се явим съвместно с ДБ

" Следващата седмица имаме събиране на двата ни групови органа - изпълнителен съвет и народен съвет на " Продължаваме промяната ", с цел да решим дали на идните избори да се явим взаимно с " Демократична България ". Каквото и решение да вземем, с Демократична България по този начин или другояче ще извървим изборния развой и ще продължим започнатото дружно. По отношение на връщането на държавността и на битката с мафията нямаме разминаване ".
Прочетете още
Това сподели пред БНР Росен Костурков от Изпълнителния съвет на " Продължаваме промяната ".

И уточни, че Има Такъв Народ - " с общителното подпомагане на ГЕРБ и тъмните финансови кръгове зад тях са свалили държавното управление ".

Неговите упования са служебното държавно управление да продължи битката с мафията, защото самият президент я е почнал.

" По отношение на газа се размина нашето държавно управление с президента. По отношение на газовите доставки и връзките с " Газпром " очевидно настъпихме ползи. Служебното държавно управление, и да желае, няма по какъв начин да накара " Газпром " да извършва комерсиалния си контракт ".

В предаването " Неделя 150 " Костурков уточни най-сериозната неточност в ръководството - " незадоволителната и неправилна връзка сред сътрудниците в обединението ":

" Още март знаехме, че Има Такъв Народ ще бутне държавното управление. Може би още тогава трябваше да желаяме избор на доверие и да се опитаме да променим нещо ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР