Следовател от пощенската служба, който е помогнал за неправомерното осъждане

...
Следовател от пощенската служба, който е помогнал за неправомерното осъждане
Коментари Харесай

Следовател от пощенската служба отрича да се е държал като „мафиотски гангстер“, докато пощенските началници си тръгват разплакани

Следовател от пощенската работа, който е оказал помощ за непозволеното наказание на почтени пощенски началници, отхвърли той и сътрудниците му да са работили като „ мафиотски гангстери, които желаят да приберат премията си “.

Стивън Брадшоу, който работи за организацията от 1978 година, беше неодобрен от общественото следствие на абсурда с ИТ Horizon, откакто беше забъркан в следствието на девет чиновници на пощата. Повече от 900 служащи бяха наказани за обири и измами сред 1999 година и 2015 година, откакто дефектна ИТ система направи по този начин, че да наподобява, че са измамили пари.

Правителството беше насила да се намеси, с цел да форсира процеса за оневиняване на почтени пощенски началници след голяма социална реакция след драмата на ITV „ Mr Bates vs the Post Office “. В един уморителен ден на доказателства, господин Брадшоу беше изправен пред изказвания за тормоз и беше заставен да отхвърли, че екипът му е работил като „ мафиотски гангстери “ по отношение на жертвите.

Бившата помощничка Ша...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР