Следобед в компанията на завладяващ трилър е един от най-ефективните

...
Следобед в компанията на завладяващ трилър е един от най-ефективните
Коментари Харесай

3 книги за уикенда

Следобед в компанията на вълнуващ трилър е един от най-ефективните способи човек да се откъсне от ежедневните си паники и отговорности. Поправете ни, в случай че бъркаме... Но въпреки всичко избираме е три нови заглавия в жанра за идния уикенд.
 3 книги за уикенда от Маргарет Атууд, Дженифър Макмеън и Лаура Таласа
3 книги за уикенда

Фантастични светове и антиутопия

" Първата неистина печели "

Милата и симпатична Иви Портър има съвършения живот - китна къщурка, прелестно гадже на име Райън Съмнър, както и група приятелки, на които постоянно може да разчита. Единственият й проблем е, че Иви не съществува - това е подправена идентичност, дадена й от шефа й господин Смит, с цел да може да проверява новата си цел - Райън.
 Снимка 662722

След неуспеха от последната й задача Иви знае, че не би трябвало да обърква нещата. Но тъкмо тогава в града се появява жена, която се назовава с същинското име на Иви и даже има нейното минало.

Изд. Ера, 19.99 лева

" Паяка "

Когато чуем името Ларш Кеплер - в действителност псевдоним на съпрузите Александър и Александра Андорил, знаем, че ни чака същински вцепеняващ трилър. А създателите му не ни разочароват за следващ път. Това още веднъж е история от поредицата за контрольор Юна Лина, само че този път самата тя е на прицела на тайнствен палач.
 Снимка 662723

Преди години той е изпратил картичка със опасност на сътрудника й Сага Бауер - човек, който има револвер с девет бели патрона. Случката е съвсем забравена, до момента в който не е намерено тяло в чувал, висящ от дърво. На мястото на престъплението е открита бяла гилза. Лина и Бауер забучават следствие, само че скоро схващат, че си имат работа със сериен палач.

Изд. Enthusiast, 22 лева

" Терапията "

Д-р Виктор Ларенц е почитан психиатър в Берлин с доста пациенти. Внезапно 12-годишната му щерка Джози стартира да страда от тайнствено заболяване, за което експертите нямат пояснение. При визитата на следващия доктор Джози ненадейно изчезва. Съкрушен от загубата й, Ларенц се отдръпва във вилата си на остров в Северно море.
 Снимка 662721

Четири години по-късно там го открива Анна - писателка, страдаща от шизофрения. Тя стартира терапия при доктора, като му признава, че получава видения за героите в книгите си. А едно от тях стряскащо припомня случилото се с Джози.

Изд. Benitorial, 22 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР