След временно наложената мярка, от днес поетапно се възстановява движението

...
След временно наложената мярка, от днес поетапно се възстановява движението
Коментари Харесай

Възстановява се движението на временно отменените влакове в страната

След краткотрайно наложената мярка, от през днешния ден поетапно се възвръща придвижването на всички анулирани влакове по другите посоки в страната, оповестиха от " Холдинг БДЖ " ЕАД.

Мярката, взета в края на септември, за обслужване на пасажери с рейсове в слабонаселените сектори, беше обвързвана с нуждата от обезпечаване на задоволителен брой локомотиви за други композиции заради съществуващия сега непрекъснат дефицит на тягов преносим състав, се отбелязва в известието. От през днешния ден се възвръща придвижването на всички влакове в сектора Брусарци-Лом-Брусарци.

Сред пътническите влакове, които ще пътуват още веднъж от на следващия ден и от понеделник, са пътническият трен номер 30135 от Карлово за Зимница, който отпътува от гара Карлово в 18.00 часа и идва в Зимница в 21.19; пътническият трен номер 50133 от

Дупница за Петрич, който отпътува от гара Дупница в 17.10 часа и идва в Петрич в 19.52 часа; крайградският пътнически трен номер 30236 от Зимница за Сливен, който отпътува от гара Зимница в 21.45 часа и идва в Сливен в 22.06; влакът номер 30130 от Сливен за Карлово, който отпътува от гара Сливен в 5.05 часа и идва в Карлово в 8.38 часа; пътническият трен номер 50132 от Петрич за Дупница, който потегля от гара Петрич в 6.40 часа и идва в Дупница в 9.18 часа; пътническият трен 30270 от Стара Загора за Карлово, който отпътува от гара Стара Загора в 3.50 часа и идва в Карлово в 6.33 часа.

В известието се отбелязва, че сега са в ход процедури за обезпечаването на изправен преносим състав, които включват ремонт и рационализация, както и се приготвят процедури за доставка на нови и взети чартърен локомотиви за дефицитът да бъде затрупан в кратковременен проект.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР