След ротацията се виждам като вицепремиер, оттам нататък ще видим

...
След ротацията се виждам като вицепремиер, оттам нататък ще видим
Коментари Харесай

Денков: След ротацията се виждам като вицепремиер

След ротацията се виждам като вицепремиер, оттова нататък ще забележим - предстоят договаряния, сподели министър председателят Николай Денков след откриването на тунел „ Железница “ на автомагистрала „ Струма “. 

" Имам доверие на Мария Габриел, тя е човек, който има тези европейски полезности, които аз споделям, имаме общи цели. Политическата среда е много сложна, всеки от нас би трябвало да се оправя с това, че имаме доста комплицирана структура, която би трябвало да взема решения ", уточни още Денков.

" За да можем да се оправим, би трябвало правилно всякога да се гледа кое зависи от законодателната власт, кое от изпълнителната и кое от другите регулатори. Много постоянно виждаме разбъркване на функционалности и взимане на решения по не най-правилния метод ", сподели министър председателят.

Той разяснява и рецензиите на президента Румен Радев към работата на държавното управление и сглобката.

" Това че президентството има аспирации към вземането на решения, е проблем на президентството - има си конституция и разделяне на управляващите. Това, което постоянно виждам, е предпочитание да се нападат институции, които си извършват отговорностите тъкмо както са записани в конституцията и законите. Така че това е проблем, само че е проблем на президентството ", разяснява Денков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР