След подадена от ГДБОП информация български гражданин, на високо ниво

...
След подадена от ГДБОП информация български гражданин, на високо ниво
Коментари Харесай

Задържаха българин на високо ниво в престъпна група за нелегални цигари в Испания

След подадена от ГДБОП информация български жител, на високо равнище в незаконна организация, занимаваща се с нелегално произвеждане на тютюневи произведения, е арестуван в Испания при акция на локалната полиция в края на февруари, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

При претърсванията в населяваното от арестувания жилище са били открити и конфискувани мобилни телефони и сумата от 35 хиляди евро в брой.

Полицейската интервенция в град Валядолид е била под названието " Fenix ". Органите на реда са разкрили складово помещение, в което е била построена незаконна фабрика за произвеждане на цигари. За осъществяването на всички етапи на незаконния индустриален развой фабриката е била изцяло оборудвана със профилирана техника.

При претърсването са били конфискувани 257 800 кутии цигари - създадени и подготвени за следващ превоз, материали и консумативи за производството на тютюневите произведения от четири марки цигари.

В помещението са били арестувани осем служащи с украинска народност.

След правосъдно решение са претърсени и още два склада, в които са били открити следи от незаконна активност. Установено е, че едно от пространствата също е било употребявано като незаконна фабрика за произвеждане на цигари, която в по-късен стадий е била демонтирана. В другия склад са открити и конфискувани материали и консумативи за незаконния индустриален развой.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР