След почти две години под знака на пандемията събира ценителите

...
След почти две години под знака на пандемията събира ценителите
Коментари Харесай

Над 450 качествени вина от най-новите реколти може да бъдат опитани от днес

След съвсем две години под знака на пандемията събира ценителите в естествен формат. Винената общественост ще може от през днешния ден до неделя да опита над 450 качествени виновност на 70 производители в зала 4 на " Интер експо център " в София.

В 10-ото юбилейно издание на форума ще вземат участие мазета от всички винени райони на страната.

Българското вино е във напредък, виновността у нас са все по-добри и забавни и DiVino.Taste ще бъде една витрина, отразяваща този напредък, споделят уредниците. На форума ще се видят ясно и трендовете в развиването на българското винарство. Очертава се да вземем за пример виновността от локални български сортове съразмерно да са най-вече спрямо предходните издания.

Независимо дали е винен експерт, ценител, фен или запалянко, на ревюто всеки има опция да се срещне с хората, които основават положителните виновност в България, да опита техните виновност, да научи историята зад всяко от тях и да се ориентира в голямото предложение на пазара.

Специално построеният на DiVino.Taste магазин Casavino дава опция всеки да се зареди с виновността, които са събудили интереса му и са му доставили най-голямо наслаждение. За ревюто е създадено мобилно приложение DiVino.Taste, което може да бъде изтеглено от Гугъл Play Магазин за Android и от App Store - за iPhone.

То съдържа всичките близо 450 виновност, които ще бъдат показани на ревюто и с изключение на на български е и на британски език. Приложението с изключение на карта на ревюто разрешава потребителите да си водят бележки и да означават обичаните си виновност.

Организаторите припомнят, че достъп до събитието ще имат хора, които са имунизирани, с негативен тест за ковид или документ за преболедуване, а покупката на билет е единодушие със спазването на наложените противоепидемични ограничения.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР