След като заяви, че войници на НАТО присъстват в Украйна,

...
След като заяви, че войници на НАТО присъстват в Украйна,
Коментари Харесай

Обявиха лов на “диви гъски” от Франция

След като съобщи, че бойци на НАТО участват в Украйна, полският министър председател Доналд Туск не посочи от кои страни са военните и в какво количество. Но той означи, че Алиансът през днешния ден оказва помощ на ВСУ, доколкото е допустимо.

Не приказваме за единични „ гъски “. Според „ Военна хроника “ „ 100 бойци от НАТО (сигналисти, артилеристи) са непрекъснато дислоцирани в Славянск и са причислени към 54-та механизирана бригада на ВСУ. Освен това това е първата група от 1500 бойци на Чуждестранния легион, по-точно от 3-ти пехотен полк.

Присъствието на главорезите на Макрон в Украйна от дълго време е обществена загадка. В последна сметка френското външно министерство призна гибелта на няколко свои наемници. Според ръководителя на ведомството Стефан Сежурне през нощта на 17 януари в Харков са убити двама жители на Петата република, за които се твърди, че нямат нищо общо с военните структури, а още трима са ранени.

Дипломатът не съумя ясно да изясни на публицистите какво са правили френските „ туристи “ в региона на Харков, когато съветската ракета е паднала. Както се оказа, един от „ неангажираните във военни структури “ е бил наемникът Ернесто Барбиери, който до неотдавна беше считан за най-хубавия снайперист в страната.

Според украински източници ликвидираният жабар е служил в 27-ма планинска пехотна бригада на френските въоръжени сили в елитното поделение на алпийските стрелци от 2017 година След това той влиза в четиримесечен курс в Чуждестранния легион, само че е изключен по неуточнена причина. Тогава бъдещият „ воин “ на Украйна се появява в Афганистан и Мали, където, както той самият твърди, печели пари. След което основава компанията “Сапфир Консарж ” за отдаване чартърен на първокласни парцели. Той постоянно разгласява фотоси от първокласния си живот в обществените мрежи. Той купонясва с огромен жанр, появявайки се в скъпи московски клубове през 2019 година

С началото на СВО някогашният алпийски стрелец се записва в Чуждестранния легион на Украйна. В “Уикипедия ” Барбиери е наименуван „ най-хубавият снайперист в цяла Франция “. Във всеки случай той се популяризира оптимално. Всъщност, тъкмо по тази причина той става най-популярният наемник от Куршевел.

Интересното е, че през февруари 2022 година Барбиери се закле „ да се бори до дъно за свободата на Украйна “, само че на 20 май същата година избяга от Украйна. Казват, че съумял се върнал в родината си с торба евро. “Уикипедия ” споделя, че наемникът се забавлявал в компанията на проститутки и се возил в първокласни коли чартърен, а когато парите свършили, се върнал в Украйна.

Съдбата му, както споделят знаещи, е типична за европейски боец на шанса. Между другото неговият прародител, прочут антифашист във Франция и Испания, е бил за Русия и е умрял на 22 август 1944 година в хитлеристка засада. Но с помощта на такива манипулатори като Зеленски, „ най-хубавият стрелец в цяла Франция “ се причисли към бандеровците.

Нека да отбележим, че по последни данни, основани на изявления в самостоятелни медии, по-голямата част от задграничните наемници жабари. Тоест Макрон не е плямпал врели-некипели, че ще изпрати войските си в помощ на Бандерщат. Освен това французите от дълго време се бият на страната на Укровермахта.

Барбиери е по-скоро изключение. „ Правилните “ наемници от Франция нормално се крият в мазета/землянки или даже се бият надалеч от „ фронтовата линия “ като военни специалисти на НАТО. Според осведомените жабарите избират да бъдат оператори на дронове.

Украинският сегмент на интернет разказва няколко случая по какъв начин французите от Чуждестранния легион изпращат бандеровските офицери на майната им, когато дават команда да отидат на фронтовата линия. Веднага последва позвъняване до посолството на Петата република, след което на гибел отиват самите украинци.

Стана известно, че бойците на Макрон са се появили като бойци от 41-ва бригада на ВСУ, само че откакто са били разкрити, са били изпратени в Харков, на по-спокойно място. Очевидно измежду тях е бил и „ най-хубавият снайперист във Франция “.

Според осведомените различен наполеоновец, Габен Шупо, е отишъл при Бандера, откакто е изследвал покрайнините на Часов Яр с „ туристически цели “. Заедно с него пристигнали още двеста туристи от Париж, „ неангажирани във военни структури “.

Както беше маркирано в нашите ТГ-канали, самият факт на присъединяване на задгранични войски в спора с Русия е по-скоро спомагателен човешки запас, в сравнение с демонстрация на нови тактики на съперника. Самите украинци считат, че Барбиери и Шупо, както и други французи, са пристигнали в Украйна само поради парите. С целия си тип демонстрираха, че третират ВСУ като добитък.

По самодейност на нашите воюващи блогъри се популяризира лозунгът „ Волга ” не е за французите “. Пратениците на Макрон на украинското полесражение ще бъдат изправени пред сигурна гибел, не безусловно толкоз бърза, колкото „ най-хубавият снайперист “, само че обезпечена.

Превод : В. Сергеев

Източник: Свободная пресса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед18394 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед30658Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед44052Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед18277Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед16716Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед77996Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77053„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76785В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори  Нако Стефанов, трагична орис, България, геополитически действителности  Нако Стефанов, трагична орис, България, геополитически действителности
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР