След като внедри електронния портфейл Apple Pay за клиентите си,

...
След като внедри електронния портфейл Apple Pay за клиентите си,
Коментари Харесай

Централна Кооперативна Банка въведе плащане с Google Pay за своите клиенти

След като внедри електронния портфейл Apple Pay за клиентите си, в този момент Централна Кооперативна Банка разшири още повече портфолиото си от услуги, с цел да предложи на картодържателите си още един комфортен и сигурен метод за цифрово заплащане. От 21 септември клиентите на ЦКБ с дебитни и кредитни карти Mastercard към този момент могат да употребяват и Гугъл Pa y за цифрови заплащания, направени безконтактно посредством мобилните им телефони.

Гугъл Pay е един от най-сигурните способи за бързи заплащания с карта в търговски обекти, заведения за хранене, градски превоз, банкомати и на всички места, където се одобряват безконтактни заплащания. Безопасността на преводите се обезпечава посредством шифроване и поредност равнища на сигурност, като всички разплащания се удостоверяват посредством потребление на ПИН код, пръстов отпечатък или лицево различаване.

Всеки клиент на ЦКБ, който разполага с кредитна или дебитна карта Mastercard и желае да употребява новата услуга, би трябвало да записва картата си през мобилното приложение CCB Mobile към Гугъл Pay и да следва напътствията. За потребление на Гугъл Pay е належащо мобилното устройството да има задействана NFC функционалност, инсталирани  Гугъл Play services, както и операционна система Android, версия Lollipop 5.0 или по-висока.

Повече детайлности за новата комфортна и сигурна услуга за цифрови заплащания на ЦКБ ще откриете на, както и в обществените мрежи на банката във Facebook и.

Внедряването на Apple pay и Гугъл pay за притежателите на дебитни и кредитни карти Mastercard е част от устрема и политиката на ЦКБ да работи в посока имплементиране на най-надеждните, сигурни и новаторски способи за разплащане, осигурявайки улеснение на клиентите си и следвайки мотото си – „ Важният си ти “. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР