След като вчера цял ден се размотаваха с декларацията за

...
След като вчера цял ден се размотаваха с декларацията за
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! След резила с декларацията за Украйна, депутатите пак подхващат многострадалния бюджет на държавата - гледайте НА ЖИВО!

След като през вчерашния ден през целия ден се размотаваха с декларацията за Украйна, депутатите още веднъж подхващат многострадалния бюджет на страната за 2022 година Парламентът заседава до 4 ч тази заран, не депутатите не съумяха да одобряват бюджета.

Вече трети ден гледаме бюджета, финансовия министър се появи единствено един път, а го съставлява заместител. Той и през нощта беше тук. Повикайте го. Много е елементарно да се говоро " алнгро ". Това сподели от парламентарната естрада Хамид Хамид от Движение за права и свободи.

Държа тук да е вицепремиерът Корнелия Нинова, откакто го няма Асен Василев. Депутатите ни от ГЕРБ бяха в залата до 5,20 часа сутринта, без в залата да има нито един представител на Министерския съвет. Затова упорствам да бъде поканена Корнелия Нинова, която с поучителен звук упрекна ГЕРБ, че не желае да одобри бюджета и го бави. Това сподели от трибуната ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. Според нея това било неотложно и тъй като Асен Василев бил на воаяж в Париж.
свързани новини24322на 24.02.202211901на 23.02.2022
Решено бе да отпадне точката за парламентарен надзор, с цел да се завърши приемането на бюджета.

Румен Христов от ГЕРБ/СДС отбрани предлагането на сътрудника си и някогашен транспортен министър Росен Желязков за завишаване бюджета за превоз за Столична община, като сподели, че орязването е опитза политическа наказателна акция. 178 милиона лв. по европейски правилник 100 в допълнение желаят от опозицията.



Гледайте онлайн по ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР