След като вчера се изиграха първите мачове от женския турнир

...
След като вчера се изиграха първите мачове от женския турнир
Коментари Харесай

Интригуващи сблъсъци в Хамбург, Гщаад и Палермо: Коментирайте днешните мачове


След като през вчерашния ден се изиграха първите мачове от женския шампионат в Хамбург, през днешния ден ще бъде сложено началото и на конкуренцията при мъжете. В първия мач от програмата, чието начало е планувано за 12:00, Ботик ван де Зандсхулп ще се изправи против Алехандро Давидович Фокина, а в последния мач за деня седмият подложен Карен Хачанов ще стартира присъединяване си против участващия с уайлд кард Ян-Ленард Щруф. В различен от забавните конфликти за деня ще забележим един против различен Лоренцо Музети и Душан Лайович.

При дамите поставената под №3 Барбора Кречикова ще опита да преодолее Сюзан Ламенс, а четвъртата в схемата Алиаксандра Саснович ще опита да преодолее Настася Шунк.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Програмата в Гщаад ще стартира с напълно испански конфликт сред петия подложен Педро Мартинес и Карлос Табернер, след което на корта ще излязат Федерико Делбонис и Микаел Имер.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

На WTA 250 шампионата в Палермо третата в схемата Джън Шуай ще се изправи против Ребека Масарова, а поставената под №4 Сара Сорибес Тормо ще стартира присъединяване си с мач против Ана Богдан.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР