След като вчера главният прокурор Иван Гешев обяви, че собствениците

...
След като вчера главният прокурор Иван Гешев обяви, че собствениците
Коментари Харесай

Антони Тренчев: Здравейте от ареста в Белград!

След като през вчерашния ден основният прокурор Иван Гешев разгласи, че притежателите на криптокомпанията Nexo са кацнали в Белград, а Софийската градска прокуратура е превела и изпратила на управляващите в Сърбия заповедта за 72-часовия им арест, през днешния ден Антони Тренчев пусна " Поздрави от Београда! " в персоналния си профил във Facebook.

От клипа излиза наяве, че той е на напълно друго място, евентуално Дубай.



" По някаква причина моето местоположение още веднъж стана от общонационален интерес. Реших да си кажа - " Здравейте от ареста в Белград! ". Както виждате, е доста тъмно, настроението е положително. За следващ път българските институции злоупотребяват с имената на интернационалните институции - не знам докога ще продължава това. Вместо да ни кажат нещо най-сетне за кюлчетата, за чувалите, за къщите из Барселона, се занимават кой-накъде летял. Някакви тежки тайни теории кой с кого ще се среща и всевъзможни дивотии, безпределно несериозно и мощно разочароващо. Обяснява и за какво България е в такава тежка интернационална изолираност ”, споделя във видеото Тренчев.

Вчера беше обявено, че на 6 април, с полет от Дубай, на летището в Белград са кацнали Антони Тренчев и Коста Кънчев.

По информация на Българска национална телевизия Тренчев и Кънчев са изхвърчали назад за Дубай през вчерашния ден в 14:00 ч. За момента няма информация дали управляващите в сръбската столица са подхванали дейности по отношение на тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР