След като сте опитвали различни диети, рано или късно разбирате,

...
След като сте опитвали различни диети, рано или късно разбирате,
Коментари Харесай

Ако сте напълнели много по празниците, пийте този чай и ще се стопите за седмици

След като сте опитвали разнообразни диети, рано или късно разбирате, че уравновесеният режим на хранене и физическата интензивност са допустимо най-ефективният метод за поддържане на обикновено тегло. Но даже и в този режим тялото се нуждае от спомагателна помощ под формата на средство за филтриране и за стимулиране загубата на тегло.

Става въпрос за “царевичната коприна ” известна още като “царевична свила ” – полезно и на ниска цена средство, което може да бъде закупено от всяка аптека.

Чаят от царевична коприна задейства работата на жлъчката, понижава вискозитета, нормално се употребява при инфектиране на жлъчния мехур, камъни в жлъчката, както и за лекуване на хепатит.

Благодарение на качествата на тези скъпи растителни първични материали се ускорява обмяната на веществата и сполучливо се понижава тежестта!

Добавка за отслабване 

Царевичната коприна съдържа пантотенова киселина , която е от основно значение за ефикасното намаляване. С този артикул се понижава апетитът и се възстановява равнището на кръвната захар, както и се понижава гладът за сладко. Тинктурата от царевична коприна предизвиква разграждането на мастните кафези и отстраняването на продуктите от разпада в урината.

Съставки за смес от царевична коприна:

1 чаена лъжичка сушена царевична коприна
1 чаша пречистена вода

Начин на подготвяне:

– Изсипете билката в една огромна чаша. Налейте вряла вода и покрийте. Нека седи по този начин в продължение на 15 минути. След това прецедете и съхранявайте в ледник.

– Пийте една трета от чаша от средството за понижаване на тежестта 20 минути преди хранене в продължение на 10-14 дни, след което направете отмора за една седмица, а след това повторете процеса.

Като всяко лечебно средство – царевичната коприна има своите противопоказания. Тя не би трябвало да се приема от бременни и кърмещи дами, както и от диабетици и хора, страдащи от разширени вени.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР