След като се отказа от идеята за стадион, споделен с

...
След като се отказа от идеята за стадион, споделен с
Коментари Харесай

Милан със сериозен прогрес за новия си стадион

След като се отхвърли от концепцията за стадион, споделен с градския противник Интер поради компликациите, зародили при разрушаването на “Сан Сиро ” и последващото създаване на нов стадион, Милан незабавно към община Сан Донато, в покрайнините на град Милано.

Първата стъпка към този момент е направена, като от Милан са избрали архитектурна компания за плана. Дизайна на новия стадион е поверен на американския колос Manica.

Потвърждение за избора идва пред Gazzetta dello Sport от представители на групата: „ Горди сме, че бяхме определени да създадем дизайна на новия стадион. Ще работим, с цел да подсигуряваме, че резултатът от плана е заслужен за този извънреден клуб, града и на всички почитатели по света ”.

Новото оборудване ще бъде издигнато в региона на Сан Франческо в Сан Донато и в тази първа фаза на обмисляне могат да се появят насоките, с които ще бъде построено. Новият стадион на Милан ще има към 70 хиляди места, като ще бъде структуриран на два етажа, а не на три като “Сан Сиро “. В оборудването ще има най-големите великански екрани с първокласни места и зони за гостолюбие. На входа ще има магазин и 300-метров музей, а извън голям площад, заведения за хранене, питейни заведения и клубове.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР