След като събра над 20 милиона долара, за да бъдат

...
След като събра над 20 милиона долара, за да бъдат
Коментари Харесай

Американец измести PewDiePie от върха на YouTube

След като събра над 20 милиона $, с цел да бъдат посадени 20 милион дървета, подари над 100 автомобила, подари частен остров и подари милиони за щедрост Джими Доналдсън, прочут като MrBeast, стана ютубърът с най-вече клиенти в платформата за видео шерване YouTube, предава bTV.



Клиповете му са гледани над 18 милиарда пъти, а неотдавна изпревари дългогодишния любим на аудиторията - шведът Феликс Шелбърг, по-известен като PewDiePie по брой клиенти, като MrBeast към този момент има 112 милиона.

Двамата най-големи ютубъри не се съревновават, а са в доста положителни връзки. MrBeast даже финансираше акция, която да разпространява още повече PewDiePie преди години, а той подари средства в акцията за садене на дървета.



Голяма част на известността на Джими се дължи на това, че във видеата си той постоянно подарява огромни суми пари за разнообразни благотворителни акции, както и осъществяване на разнообразни провокации като превозване на 50 часа подземен, преравяне на 100 кофи за отпадък или предложение на 100 хиляди $ на хора, с цел да изоставен работата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР