След като руснаците разберат, че РФ е загубила войната в

...
След като руснаците разберат, че РФ е загубила войната в
Коментари Харесай

Михаил Подоляк: Русия ще се задави от бунтове след загубата в Украйна

След като руснаците схванат, че РФ е изгубила войната в Украйна, там ще стартират всеобщи протести. В Русия елементарните жители ще престанат да се опасяват от политическия хайлайф поради неговото изтощение. Това съобщи съветникът в канцеларията на украинския президент Михаил Подоляк през телевизионния маратон FREEDOM. 
 
" Руската федерация ще се задави от протести (...) Бунтовете ще стартират, когато този (руския, бел. ред.) хайлайф раздразни обществото със своя боязън или под паника настроения " добави Подоляк. 
Той е уверен, че точно на фона на провалянето, което търпи съветската войска в Украйна, руснаците ще изгубят страха си (от ръководещите, бел. ред.) и ще стартират да демонстрират своите " най-долни качества ", само че това към този момент ще се случва на територията на личната им страна ".
 
" Ще грабят, ще мародерстват, ще разрушават банкомати. Ще видите рухването, окончателното срутване на съветската неоимперия и, несъмнено, ние с вас ще чакаме появяването на това място на различен вид страна. Тя няма да е демократична, само че, в последна сметка, няма да бъде толкоз нападателна ", означи Подоляк. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР