След като живущите по улица Освобождение в Павел баня внесоха

...
След като живущите по улица Освобождение в Павел баня внесоха
Коментари Харесай

Иса Бесоолу изряза опасни дървета в Павел баня

След като живущите по улица „ Освобождение " в Павел баня внесоха подписка в Общинската администрация с гледище да бъдат отстранени сухите и рискови дървета по продължение на улицата им, община Павел баня реагира и предприе дейности по обезопасяване на пространството. Това оповестява кметът от Движение за права и свободи Иса Бесоолу на формалната си фейсбук страница. Публикацията е в отговор на постове на жители в обществените мрежи.

На мястото на изсъхналите дървета ще бъде засадена нова растителност, прецизира Бесоолу. Започнаха и действия по ремонт на цялото пространство, които и сега са в ход, показва още той. Предвижда се разширение на пътното платно, а по тротоарите ще бъдат сложени нови плочки.

" Всичко, което вършим, е с оглед облагородяване на града ни, като редом с това се вслушваме и в гласа на хората. В случая живущите по улица „ Освобождение " бяха обезпокоени за сигурността си – своята и тази на децата и жилищата им, по тази причина направиха нужното дружно да предотвратим възможни произшествия ", разяснява кметът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР