След издаването на последния й албум и калпавия, предизвикващ ужас

...
След издаването на последния й албум и калпавия, предизвикващ ужас
Коментари Харесай

10-те НАЙ-ЛОШИ текста в новия албум на Тейлър Суифт - класирани! Докато феновете я критикуват, че е свита и невдъхновена, КАРА КЕНЕДИ казва, че този запис е по-измъчван от поет: `Пушил си, след това изял седем блокчета шоколад`

След издаването на последния й албум и калпавия, пораждащ смут PR, водещ до това, нещо вкусно се е случило. Изглежда, че даже най-лоялните от апостолите на Сейнт Тейлър най-сетне се разсънват от своя бърз илюзен сън.

Критиките към албума започнаха по-рано тази седмица, когато изскачаща промоционална библиотека апаратура “ се появи в Лос Анджелис.

Дисплеят включваше лавици с книги, цялостни с улики за „ великденско яйце “ за идното издание. „ Поетични “ текстове, надраскани върху изцапана с чай хартия – същият тип, който направихте в пети клас за оня учебен план за карта на съкровищата – бяха жестоко осмивани онлайн.

Всеки страницата беше подписана спретнато с логото на Spotify – толкоз елегантно – до момента в който други детайли на рафта включваха кичозни бюстове, часовници и старинни глобуси, предопределени да наподобяват ретро и академично.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР