След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ,

...
След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ,
Коментари Харесай

Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев

След изборите въобще не знаем дали ще беседваме с ПП-ДБ, сподели бургазлията

Сглобката май ще се окаже невъзможна и след изборите. Това загатна депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Изобщо не знаем дали ще беседваме с ПП-ДБ, сподели той в „ Тази заран “ по бТВ, откакто съпостави свалянето на Росен Желязков като ръководител на Народното събрание с удар с нуклеарно оръжие. 

„ Убеден съм, че огромна част от хората, които гласоподаваха против Росен Желязков, съжаляваха до момента в който натискат бутона, тъй като нямаше никакъв смисъл. Те направиха доста груба неточност. Някой от десетките им пиари им е дал този ум. В опит да отклонят вниманието от Митниците и от другите проблеми, които имат, те взеха решение да употребят „ нуклеарно оръжие “ и то против нас “, разяснява Биков. 

„ Тези хора започнаха да привикват с мисълта, че им се поставя всичко. Кирил Петков споделя, че страната не е на Борисов и на Пеевски. Аз пък ще ви кажа, че не е нито на Петков, нито на Василев. На тях им се поставят 8 милиарда лв. отсам, както и Министерството на финансите плюс една-два контрабандни канала дружно с Министерство на вътрешните работи. Те споделят, че са с 63 депутата. Тогава за какво са взели цялата изпълнителна власт? “, попита той.
 
„ Не им ли идва на акъла, че е сбъркана тази работа. Не стига, че 10 месеца ги крепим и им поддържаме нелепостите, тъй като 2/3 от това, което вършат в ръководството са простотии, шуробаджинащина, корупция, контрабандни канали... Бойко Рашков се снимал с хора, които са упрекнати за контрабанда, само че те ходили и при Асен Василев и най-после „ Дайте да свалим Росен Желязков, с цел да може да поговорим за нещо друго “, а Здравната каса им взела още 8 милиарда. Това би трябвало да спре! “, възкликна бургазлията. 

„ Те не си дават сметка, само че взривяват разговора в средносрочен и дълготраен проект. Желязков бе един от хората, с който биха могли да водят диалози “, добави той.

„ След изборите би трябвало да имаме политическо държавно управление с ярки фигури, а не такива, които да служат за заслон, с цел да може Асен Василев да си върти далаверите. Това се случваше през последните 10 месеца “, разяснява Биков. 

„ През юни ще се явяваме при тях на кастинг? Няма да стане. Не са в тази позиция, в която бяха. Да се върнат на земята и да се опитат да не са четвърта политическа мощ, тъй като и тази възможност съществува! “, сподели още той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР