След близо девет години прекъсване на дейността Домът за деца

...
След близо девет години прекъсване на дейността Домът за деца
Коментари Харесай

Домът за деца с увреждания във Ветрен отново отвори врати

След близо девет години спиране на активността Домът за деца с увреждания в град Ветрен още веднъж проработи. След дълга битка на локални политици и общественици активността на общественото заведение е обновена, следтържествено разкриване и водосвет за здраве.

​В края на 2014-та година беше прекъсната обществената активност в държавния тогава парцел. Служителите бяха съкратени, а имуществото беше оставено на произвола на ориста, безусловно безстопанствено. За да не бъде разграбено и унищожено скъпото съоръжение дарено по това време от италианска фондация бе проведена и поддържана защита на частни начала години наред.

Сред гостите на мероприятието участваха ръководителя на Общински съвет - Кирил Тодорин, кметове на кметства и чиновници от Община Септември и Кметство Ветрен, шефове на детски градини от Община Септември, учители, читалищни дейци и поданици на Ветрен.

Да уважат събитието също пристигнаха доктор Мария Влайкова- шеф на Медицински център- Септември дружно с доктор Димитър Гачев, Румяна Адова - шеф отдел в Държавно стопанско предприятие Септември, Албена Старипавлова и Станка Кадийска /социални работници/, Цветелина Арапова-Чавдарова - Директор районна дирекция обществено подкрепяне и Мария Македонска - специалист.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР