След безумния финал на романтичното риалити Ергенът социалните мрежи буквално

...
След безумния финал на романтичното риалити Ергенът социалните мрежи буквално
Коментари Харесай

Мария Нордел изригна срещу Ергенът след скандалния финал: Разкри схемата

След безумния край на сантименталното риалити " Ергенът " обществените мрежи безусловно пушат от колажи, мнения и словесни заигравки. Сред най-острите мнения се оказа този на кулинарката Мариела Нордел, която, както добре знаем, може да направи на пух и прахуляк всеки за секунди!

" За мъжкия и медийния кОрвалък, за какво Съвет за електронни медии реагира, когато изтървеш инцидентно по ТиВи-то каква марка е дъвката в устата ти, само че си прави оглушки, когато едно цяло риалити 3 месеца ни загалавиква с жесток ПР, маскиран като трепетите на цялостен харем разпасани каки, жадни за популярност и пиянските лигавения на едно небинарно, третокласно актьорче! ", по този начин стартира поста във фейсбук профила й.

Разбрахте ли за какво беше цялата дандания? Един скъпо заплатен ПР на бизнеса на двете каки - финалистките! Признавам го Радо - отлично, евала, занаятчия си!

Изигра ги доста добре - и аудитория, и СЕМ-каджиите - бъкел не могат `ти кажат, че и Ергенчето отърва багра. На мен, в случай че некое такова лигавещо хайванче ми врътне подобен номер - да ме зареже с балната рокля посредством видео писъмце, жална му майка! Но тук не това е драмата - и Радо утолен, и публиката цяла!

З месеца два пъти седмично с здравна старание ни бе поднасяно едно шоу с второкласни артисти, само че предизвикващо същински пристрастености и безредици всред нас, публиката.

Ако някоя вуйна или тийнейджърка се усеща разочарована или излъгана, умерено може да постъпи като шведските републикански деятели - да мацне една сметанова торта в лицето на небинарното ергенче, като го срещне. Защото, в случай че му забие едно кроше, Хелзинкският комитет незабавно ще я подгони.

Но, какво да вършим ние, останалата аудитория? Най-доброто възмездие - просто бойкотираме заведенията на двете каки! "

Източник: show.blitz.bg

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР