“След 3 години бойкот от правителствата на Промените Варна най-накрая

...
“След 3 години бойкот от правителствата на Промените Варна най-накрая
Коментари Харесай

ГЕРБ: ПП официално си призна за бойкота на Варна в последните 3 години

“След 3 години протест от държавните управления на Промените Варна най-сетне има късмет да получи 100 млн. лева от държавния бюджет за значими планове, готови по време на ръководството на Иван Портних. Приветстваме това решение, тъй като градът би трябвало да продължи своето развиване. А неналичието на самопризнание, че новият кмет наследява плановете на своя предходник, като имитира активност с някакъв собствен екип, какъвто в действителност няма, го отдаваме на управнически комплекси и ниско самочувствие.За хваленето с непознат труд и непознати заслуги народът го е споделил: С непозната пита помен прави! ”, се показва в позиция на групата на ГЕРБ в Общинския съвет.

Фактът, четова финансиране от страната за Варна идва чак след 3 години, е публично самопризнание за целеустремен финансов протест на града от държавните управления на Промените през този интервал. Затова групата на ГЕРБ в Общинския съвет ще следи деликатно кой, по какъв начин и с какъв резултат ще осъществя плановете за милиони, създадени от екипа на Иван Портних.

Част от тях са създаване на нова постройка на библиотеката, sтроителство на нова постройка заМатематическа гимназия, част от платформата " Варна - град на знанието ". Проекти заремонт на пътя за Галата, за нови паркове, поправки на улици,подлези и надлези, за създаване на пътни възли забезсветофарнодвижение, поправки в междублокови пространства и други

“Тази планова подготвеност беше отхвърлена от Промените, които осигуриха НУЛА лв. за тях и стопираха развиването на Варна. Явно през днешния ден е пристигнало " вярното " време на реализирането им, от " верния " кмет “, акцентират от ГЕРБ.

От варненската конструкция на партията означават, че при ръководството на ГЕРБ общините в никакъв случай не са били делени на наши и други. Депутатите от ГЕРБ упорстваха още в бюджет 2022 да бъде заложено финансиране на значимите планове за Варна и района за 212 млн.лева. Гласовете „ срещу “ на варненските депутати от Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия блокираха приемането на това предложение, напомнят от ГЕРБ-Варна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР