Сладкарката Стефани е поредният отпаднал участник от сезон 6 на

...
Сладкарката Стефани е поредният отпаднал участник от сезон 6 на
Коментари Харесай

Солен или сладък кекс обичат българите: Вярно или грешно

Сладкарката Стефани е следващият изнемощял участник от сезон 6 на Hell’s Kitchen Ето по какъв начин тя отговори на няколко въпроса :

90% от почитателите на Hell’s Kitchen поставят лук в омлета - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 


Вярно? Добре. Аз не прибавям безусловно нищо в омлета, с изключение на сол, пипер и мъничко водичка, само че си мисля, че манталитетът на българина е: “няма по какъв начин да хапвам чисти яйца, за какво пък да не сложа малко лук в омлета? ”. 
 
90% от почитателите на Hell’s Kitchen са разсипвали брашно в кухнята - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 

90% от хората на земята са разсипвали брашно в кухнята, а и всички знаем какъв брой мъчно се чисти, тъй че... съгласно мен е правилно. Йес! 99% от сладкарите и chefs са разсипвали брашно в кухнята и то в огромни количества. Решихме да си вършим фотосесия у дома - моите 2 близначки по какъв начин готвят. Един от фрагментите, който знаехме, че ще ни остане за цялостен живот е да си изсипват брашно върху главите. Познайте - до ден сегашен, няколко месеца по-късно, към момента се пробвам да изчистя брашно и вода от столовете.... и от целия апартамент. 
 
Само 10% от почитателите на Hell’s Kitchen избират солен пред сладостен кекс - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 


Мисля си, че е правилно, тъй като... ние българите, когато кажем някоя думичка обвързвана с десерт, като да вземем за пример “кекс ” си показват огромно количество захар и кексът, който им е приготвяла баба, а солен кекс им се вижда, може би, като нещо доста съвременно или нетрадиционно. Естествено, че съм права, нали съм овен, аз постоянно съм права! 
 
15% от почитателите на Hell’s KItchen поръчват храна най-малко 4 пъти в седмицата - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 

Според мен повече от 15% от българите и почитателите на предаването поръчват храна за у дома, даже и аз. За съжаление  живеем в толкоз напрегнати времена, че рядко ни остава време да готвим у дома, по тази причина споделям, че е правилно. Разбира се, че е верен. Да поръчваш храна 4 пъти през седмицата е доста, камо ли денем. Според мен дори е прекомерно доста. Надявам се с подобен вид излъчвания хората да осъзнаят, че да си приготвяш храната у дома е по-вкусно и по-здравословно, само че постоянно можем да се спасим и да имаме малко повече свободно време, като си поръчаме от обичаните места.  
 
Само 20% от почитателите на Hell’s Kitchen ядат мусака с мляко - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО? 

Абсолютно не е правилно. Мусака, кисело мляко, дори и домакински самун. Само 20% с кисело мляко? Не. Поне 95% ядат мусаката с кисело мляко. 74% ли са? Еми, 74% - 95%, в последна сметка, в случай че бях добра по математика, евентуално нямаше да съм сладкар, тъй че... Аз хапвам мусаката с доста кисело мляко, дори доминира киселото мляко. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР