Скромността не е на мода, Вълчев, ставаш и почваш –

...
Скромността не е на мода, Вълчев, ставаш и почваш –
Коментари Харесай

Бойко Борисов пред модерната детска градина за 1 млн. лв. в Ахелой: Те лъжат, а ние показваме какво сме направили

Скромността не е на мода, Вълчев, ставаш и почваш – усилих двойно учителските заплати, 1200 учебни заведения и детски градини и ясли оправих, обърна се водачът на ГЕРБ към ексминистъра на образованието

В момента акцията е – те лъжат, а ние демонстрираме какво сме създали. Скромността не е на мода, Вълчев, ставаш и почваш – усилих двойно учителските заплати, 1200 учебни заведения и детски градини и ясли оправих. С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов подкани ексминистъра на образованието Красимир Вълчев да каже какво е реализирано по време на неговото ръководство в МОН.

Борисов и претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС в Бургаско посетиха чисто новата детска градина и ясла в поморийското градче Ахелой. Тя бе построена през третия мандат на ГЕРБ с 1 млн. лева от страната. През 2018 година средствата са отпуснати, а през 2020 година е издигната с най-качествените материали. На 2 октомври 2020 година забавачката е открита, като е построена за 8 месеца.



„ Хората остават да си живеят тук, не отиват в огромните градове. Нашата стратегия е 140 страници, очаквам някоя друга партия да покаже своята, с цел да забележим къде се пресичаме ”, сподели Бойко Борисов.

Красимир Вълчев добави, че по времето на ГЕРБ напълно са актуализирани над 1200 учебни заведения и детски градини, като включително влизат над 750 школа и над 400 градини.

Само през 2020 година финансирахме 60 нови детски градини, 16 нови учебни заведения имаше стартирани още 70-те години, сподели Вълчев.

Борисов на собствен ред добави: 50 хиляди деца на година вкарвахме, които в никакъв случай не са влизали в класна стая.
 Бойко Борисов, Красимир Вълчев, лидерът на листата за Бургаска област Жечо Станков и регионалният водач на ГЕРБ Иван Алексиев (отляво надясно) 
Водачът на листата на ГЕРБ Жечо Станков добави, че през последните 2 години в Бургаска област страната 1 гвоздей не е забила, а има подготвени планове за учебни заведения, детски градини, както и 180 плана за саниране на здания.  

„ Да си довършим работата го схващат хората като да ви довършим.  Кое желаете да продължите – разрухата ”, продължи Бойко Борисов и изброи значими планове за Бургас, които не са довършени. Северният обход за 1 седмица ще го направя, а те цяло лято не го пуснаха, чисто новата зала спортна стои, сподели той.

„ И неистина след неистина всеки ден. Слушах тази заран – нямало диверсификация, а ние направихме турска връзка, румънска връзка, строим сръбската, направихме пренос, единствено половин милиард вложихме в компресори. После Помпео пристигна и сподели – България на Балканите е с най-голяма газова инфраструктура. А те повтарят една и съща опорка всеки ден ”, безапелационен е Бойко Борисов.

2 октомври ще мине и ще замине, въпросът е да им ръководство от хора, които могат, сподели още той.

„ Лош Валери Симеонов, прекрасен, само че се хвана и направи оградата по границата. Факт. Оградата е предварителна защита.

Първите ограничения за битката с незаконните мигранти в този момент ги взе служебното държавно управление –махна Бойко Рашков. Служебният министър е тръгнал по вярна пътека. Мерките са – връщаме се ние в ръководство. И още две значими ограничения: турският президент би трябвало да одобри драговолно, че границата е обща и я пазим заедно; европейските водачи да знаят какъв брой е значима Турция за противозаконната миграция. Ако бях министър председател, щях да върша совалки сред Гърция и Турция ”, сподели Борисов по горещата тематика в последните седмици.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР