Скрийншот: Господари на ефира Автомонтьорът Пламен Димитров-Майстора е задържан за

...
Скрийншот: Господари на ефира Автомонтьорът Пламен Димитров-Майстора е задържан за
Коментари Харесай

Прокуратурата задържа за измама автомонтьор, разследван за палеж на кола на журналист


Скрийншот: " Господари на ефира "

Автомонтьорът Пламен Димитров-Майстора е арестуван за 72 часа ot Районната прокуратура в Карлово за машинация на клиент, оповестиха от държавното обвиняване в петък.

Преди ден от прокуратурата осведомиха за следствие на палеж на автомобил на репортерката от " Господари на ефира " Зорница Акманова, която преди този момент работила върху материали за недоволни клиенти на Майстора.

Заради този случай основният прокурор Сотир Цацаров разпореди на проверяващите за стартират инспекция на всички сигнали против Димитров, отразени в медийните репортажи. Така се е стигнало и до обвиняването му за машинация, осъществена през май и юни м.г.

От известието на прокуратурата преди ден стана ясно, че колата на Акманова е запалена няколко часа, откакто е запечатан противозаконния сервиз на Майстора. В репортажите й са показани негови клиенти, останали недоволни от услугите им. Подаваните от тях сигнали в карловската прокуратура обаче останали без последици, защото локалните обвинители си правели самоотвод, защото приятелката на Димитров работи в същата прокуратура и те " добре се познават ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР