Скотланд Ярд проучва съобщения за измама за капан за мед“

...
Скотланд Ярд проучва съобщения за измама за капан за мед“
Коментари Харесай

Скотланд Ярд проучва обвинения за „капан за мед“ след изпратени до депутати съобщения с х-рейтинг

Скотланд Ярд изследва известия за машинация за „ капан за мед “ в Народното събрание, откакто народен представител от торите сподели, че е бил „ манипулиран “ да показа телефона на сътрудници номера.

Няколко депутати от лейбъристите и торите, чиновници на Народното събрание и публицисти получиха флиртуващи известия от тайнствен номер, а двама неназовани политици са изпратили фотоси с оценка X. Уилям Раг призна, че е бил „ изплашен “, когато чужд, който срещнал в приложението за запознанства Grindr, изискал телефонни номера на депутати, чиновници на Уестминстър и публицисти и насилствено им дал някои.

Самоличността на лицето не е известна, което провокира опасения, че депутатите може да са били цел на непознати шпиони. Метрополитен сподели, че поддържа връзка с полицията на Лестършър, която към този момент проверява обвиняване, че MP е бил ориентиран предишния месец.

Старшите тори споделиха, че господин Wragg, който към този момент е подготвен да напусне Народното събрание на идващите избори, остава народен представител от Консервативната партия. Джереми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР