Скоростта на въртене на Земята се е увеличила, докато ядрото

...
Скоростта на въртене на Земята се е увеличила, докато ядрото
Коментари Харесай

Физик от Харвард смрази света. Земята я чака нещо ужасно

Скоростта на въртене на Земята се е нараснала, до момента в който ядрото и оста се изместват. Тези промени могат да доведат до самоизтребление на планетата. Това оповестява Earth Save Science Collaborative (ESSC) като се базира на доктора от Харвардския университет Егон Чолакян, който е експерт по физика на обикновените частици.

Отбелязвайки " забележителното нарастване " в случаите на сеизмични, вулканични, хидроложки, атмосферни, гравитационни и топлинни аномалии, ученият вижда повода за това в рисковото изместване и дестабилизация на земното ядро, както и в безредното ускорение на въртенето на планетата и изместването на оста й.
-->
Този сюжет се изостря сериозно, следят се промени в състава на горните пластове на атмосферата, написа ученият.

Той също по този начин счита, че океаните на планетата са изгубили способността си да действат " като обезщетителен механизъм за изстудяване ".

Всичко това демонстрира, че Земята " е на ръба на самоунищожението, а на човечеството му остават единствено няколко години, с цел да предотврати тази идна злополука ", предизвестява физикът.

" Има незабавна потребност от основаване на обединен интернационален теоретичен център на най-хубавите учени в света, които да работят за решаването на този проблем ", упорства още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР