Ски скоковете са опасен спорт! Може би един от най-опасните.

...
Ски скоковете са опасен спорт! Може би един от най-опасните.
Коментари Харесай

Красота и сексапил на шанцата за ски скокове

Ски скоковете са рисков спорт! Може би един от най-опасните. Практикуват го единствено смелчаци, които мечтаят да летят.

При дамите една от най-изявените ски скачачки е германката Юлиане Зайфарт. Тя е двукратна международна шампионка от шампионата Австрия през 2019 година Тогава русокоската победи в при женските и смесените тимове.
View this post on Instagram

Но тази популярност очевидно не ѝ е задоволителна. Юлиане е известна и със своята хубост и съблазън. И никак не мисли да ги крие! Дори в противен случай!

30-годишната германка неотдавна изгря на корицата на световноизвестно списание, в което облеклата са необичайност.
View this post on Instagram

Тя съобщи, че не приема това за провокация, а за " изкуство ". " Дава ми възприятие за независимост. Вярвам, че тези фотоси ще насочат внимание и към спорта ", съобщи девойка Зайфарт.

" Това беше едно ужасно премеждие. Благодарна съм за фотосите и за любовта и старанието, които вложиха в този план всички забъркани ", добави тя.
View this post on Instagram

Юлиане не се е чувствала обезпокоена по време на снимането на красивите фрагменти, защото зад камерата е бил нейният обичан Люк.

Извън страниците на списанията, русокоската продължава да се приготвя за значимите надпревари.
View this post on Instagram

" Занимавам се със ски скокове от 20 години и не мога да си показва живота без спорт. Имам още какво да реализира. Мотивирана съм от ден на ден и повече! ", споделя тя.

Сега ѝ следва целенасочена подготовка за зимните олимпийски игри през 2022 в Пекин.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР