Скъпи Риби, през август емоционално и професионално погледнато, животът очевидно

...
Скъпи Риби, през август емоционално и професионално погледнато, животът очевидно
Коментари Харесай

Скъпи Риби, имате потенциал да се справите много по-добре

Скъпи Риби, през август прочувствено и професионално видяно, животът явно ви е подготвил доста сладки изненади. Останете нащрек! От друга страна, повече или по-малко в близко бъдеще могат да зародят редица непредвидени събития. Изправени пред тях, не постоянно ще реагирате съответно.

Преживяванията, с които скоро ще се сблъскате, могат единствено да ви обогатят от сантиментална, материална или прочувствена позиция.

Още при започване на месеца може да преживеете прочут ужас в живота си. Вашето самообладание и умерено държание може да ви оказват помощ да се справите дейно с проблемите в живота си.



Вслушвайте се в инстинктите си, само че упражнявайте и мозъка си. Опитайте се да потърсите по-добри благоприятни условия другаде от сегашната ви работа, защото имате капацитет да се справите доста по-добре. Нещата ще стартират да се оформят по-благоприятно през втората половина на месеца.

Вашата звездна карта подсказва, че следва значима среща. Ако не желаете да пропуснете шанса си, решете се да излезете от зоната си на комфорт и да активирате още веднъж обществения си кръг. Напуснете уютният пашкул на рутината си, с цел да изследвате опциите, които животът постоянно предлага. Именно по този начин можете да разширите вероятностите си. Възможно е в действителност да ви обземе предпочитание за обновяване.

Вие сте капитанът на вашия транспортен съд. Траекторията му зависи от вас.



Ако не се вслушате в същинските си стремежи, това би означавало да се отречете от себе си. Не следвайте сляпо пътната си карта, дайте воля на креативното си въображение и приемете добродетелите на смяната. Не се съмнявайте в способността си да се адаптирате.

Всичко подсказва, че сте изключително добре готови да извършите нова стъпка. Имате глава на раменете си и ясна визия за живота, който бихте желали да водите. Отворете обятията си за новото и се освободете от тези вериги, които към момента ви свързват с вашето минало.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР