Скъпи Козирози, през август звездите ви приканват преди всичко да

...
Скъпи Козирози, през август звездите ви приканват преди всичко да
Коментари Харесай

Козирози, през август слушайте сърцето си! Предстои процес на трансформация

Скъпи Козирози, през август звездите ви приканват на първо място да деянията изключителна приемливост към себе си. Очевидно сте склонни да бъдете доста строги към дребните си дефекти.

Вашето благополучие ще зависи от способността ви да дефинирате по-добре действителните си потребности. За това слушайте сърцето си и не придавайте значение на нещата, които другите ще ви споделят. Освен това не се изненадвайте, в случай че някои от целите ви се трансформират в хода на месеца.



Могат да зародят нови цели. Тези провокации ще ви донесат най-голяма изгода. Присъстващите планетни сили демонстрират, че тази смяна ще бъде извънредно потребна за вашето благоденствие.

Изпитвате предпочитание да се справяте с всичко добре, само че също и вашето предпочитание да живеете живот в цялостна естетика с вашите същински полезности, а отговорностите ви пречат да водите живота, който бихте желали да водите. Размисълът ще ви помогне да видите обстановката си в нова светлина. До края на месеца също е евентуално да сте придобили задоволително изясненост, с цел да оставите зад тила си аспектите от всекидневието си, които към този момент не ви устройват изцяло. Без да се преоткривате изцяло, вие въпреки всичко ще имате нов образ.

Ще сърфирате по тази нова вълна толкоз ловко! Предстои развой на промяна. Това ще ви разреши в дълготраен проект да проектирате по-спокойно бъдещето си. Бихте могли да вземете значими решения.

Ще се опитате да разберете в нова светлина компликациите, които срещате сега. Когато на пътя ви се изпречи затруднение, оставете настрани гордостта си и потърсете поддръжка от хора, на които имате доверие. Техният опит може да ви помогне да преодолеете тези интервали на подозрение по-лесно. Звездите на вашата карта ви поучават да зададете насоките си и да се придържате към тях допустимо най-добре.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР