Скандалът между Мис България 2020 Венцислава Тафкова и екоактивистите добива

...
Скандалът между Мис България 2020 Венцислава Тафкова и екоактивистите добива
Коментари Харесай

Мис България ИЗБУХНА срещу родни звезди: Довчера си бърсахте краката в одрани лисици

Скандалът сред Мис България 2020 Венцислава Тафкова и екоактивистите добива все по-големи размери и повлече редица известни персони у нас. След като моделката се щракна с палто от лисица, тя бе нападната освен от природозащитници, само че и от родни звезди.

„ Скандалите стартират от сутринта “, написа преди броени минути Тафкова, пускайки в обществения си профил обява от днешния брой на „ България Днес “. В материала звезди като Диляна Попова, Азис и Радина Кърджилова са коментирали с укор постъпката на Мис България.

„ Заставам зад идеята „ Да създадем фермите за животни история “, тъй като аз персонално избирам да нося личната си кожа. Не желая България да се трансформира в кофа, всеки самичък има глава на раменете си “, възмущава се Диляна Попова.

Нападките на екозащитниците и известните персони у нас предизвикаха Тафкова, съгласно която същите тези звезди доскоро са били облечени от глава до пети в кожи от зайци и лисици, а домовете им са окичени с естествени кожи.

„ Откакто нося купата „ Мис България “, никой в нищо не ме е подкрепил, а даже в противен случай – всички очи са вперени в мен с вярата да стъпя изкривено. Въпреки целия негативизъм, който се излива върху мен, аз не преставам да съм добър образец за младежите в България – не пуша, не пия, не използвам опиати. Ако най-големият ми грях е, че съм облякла палто от лисица, дано по този начин да бъде! Същите тези известни персони, които се считат за „ екоактивисти “, доскоро бяха облечени от глава до пети с палта от зайци и норки, а вкъщи си бършат краката в естествени кожи. Но през днешния ден е съвременно да си „ екоактивист “ – ами дано съм демоде!

 

Аз в никакъв случай не съм била двуличник и стоя зад думите и постъпките си – нося палта от лисици, тъй като мога да си го разреша по този начин, както в дрешника си имам и шушлякови якета, и екокожи. Това, което няма да видите в дрешника ми в никакъв случай, е маската на лицемерието “.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР