Скандал между независимият депутат Радостин Василев и зам.-председателят на парламентарната

...
Скандал между независимият депутат Радостин Василев и зам.-председателят на парламентарната
Коментари Харесай

Радостин Василев: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса. Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда

Скандал сред самостоятелният народен представител Радостин Василев и зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Теменужка Петкова беляза дебатите за решение за обезпечаване на средства на " Мини Марица Изток " ЕАД за интервала 2024 година - 2029 година за застраховане на действия по техническа рекултивация на нарушените терени на находище " Източно маришки въглищен басейн ".

Първоначално Василев, прочут и като Руди Гела, упрекна Теменужка Петкова, че лицемерно тя внася предлагането за обезпечаване на помощ. В отговор депутатката от ГЕРБ съобщи, че е несериозно Василев да взима отношение по тематиката, откакто е разследван за корупция в Министерството на спорта.

Независимият депутат не й остана задължен и стана ужасно: " Г-ж Петкова, несъмнено ви е обидна тази истина, която приказвам. Аз не съм просто разследван, аз съм обвиняем и все пак съм безусловно почтен. Докато вие не сте разследвана, не сте подсъдима, само че сте за пандиза. Да знаете ", стартира офанзивата си Руди Гела.

" Второ. Как вашия наследник Боби стана подобен енергиен необут с бизнес, обвързван с фотоволтаици? Защо живее в Швейцария? Знаете ли го в този момент, когато обикаля България, с какво се занимава? Защото аз знам. Много прекрасен апартамент си е направил, да му е цветущ. Знаете ли, че той е посредник сред дъщерята и дамата на Нотариуса. Знаете ли за тези диалози на вашия наследник? Много хора знаят. Вие занапред ще бъдете обект на следствия ", закани се Василев.

На трибуната излезе Теменужка Петкова, която отговори по този начин: " Моето персонално пояснение на вашите неистини е единствено едно - ще се забележим с вас в съда. Неслучайно сте обвиняем. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР