СИНСИНАТИ (АП) — Хулио Техеран и Ню Йорк Метс финализираха

...
СИНСИНАТИ (АП) — Хулио Техеран и Ню Йорк Метс финализираха
Коментари Харесай

Метс и Хулио Техеран финализираха 1-годишен договор, запълвайки дупка в ротацията

СИНСИНАТИ (АП) — Хулио Техеран и Ню Йорк Метс завършиха едногодишен контракт на стойност $2,5 милиона в петък, запълвайки незабавна потребност от ротацията на тима е изчерпана от травми.

Дългогодишен зложелател на Mets с противника Braves, ветеранът десничар е плануван да стартира понеделник вечер против някогашния си клуб при започване на серия от четири мача в Атланта.

„ Сега, когато нося униформата на Метс, съм доста благополучен “, сподели Техеран в петък, преди Метс да играят против Синсинати Редс. „ Това е просто излизане там и просто съревнование. Чувствам се добре с моите терени. В момента съм от тази страна и просто желая да дам най-хубавото от себе си. Десничарят означи 0-2 с 4.50 ERA в три изяви за Метс, в това число тежко попадение в четвъртък, когато позволи загубата в първия мач от дуел против Детройт.

33-годишният Техеран прекара пролетни тренировки с Baltimore Orioles, само че се отхвърли от договорката си с второстепенната лига в края на март, когато не попадна в техния лист за пър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР