Синоптикът на БТВ Боби Лазаров предупреди, че дъждовните дни продължават.До

...
Синоптикът на БТВ Боби Лазаров предупреди, че дъждовните дни продължават.До
Коментари Харесай

Боби Лазаров: Дъждовно време и силен вятър в утрешния ден

Синоптикът на БТВ Боби Лазаров предизвести, че дъждовните дни не престават.

" До среднощ на доста места ще има превалявания от дъжд, а по-значителни се чака да бъдат над Югозападна България. Утре е разгласен жълт код за мощен вятър в области от Източна и част от Южна България. Там скоростта напразно ще бъде сред 50 и 70 км/ч.

В петък времето ще е най-дъждовно най-вече над Южна България, а оптималните температури ще са сред 15 и 18 градуса. В София - към 13, 14 в Пловдив и 16 във Варна. Над североизточните региони ще има по-съществени разкъсвания и понижения на облачността. Утре по нашето Черноморие ще бъде прохладно. На юг от Бургас се чака морското неспокойствие да бъде към 4 бала. Температурите ще бъдат 15-16 градуса.

В петък над планините ще вали дъжд, а на височина над 1800 метра - сняг. Вятърът ще е сдържан, а в Родопите и мощен. Максималните температури в планините ще са сред 3 и 8 градуса.

В събота - слънчево време с по-слаб вятър, а следобяд - валежи с гръмотевици над планините и в Североизточна България. И по-високи температури. Подобна е прогнозата и за неделя.

А при започване на идната седмица е нараснала вероятността за краткотрайни превалявания, в следобедните часове и с гръмотевици. Преди обед ще има и слънчеви часове. Дневните температури в по-голямата част от страната тогава чакаме да са към 20 градуса ", сподели Лазаров.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР