Сингапур, въпреки скромния си размер и население, е дом на

...
Сингапур, въпреки скромния си размер и население, е дом на
Коментари Харесай

Как Сингапур се превърна в азиатския център за стартиращи фирми

Сингапур, макар скромния си размер и население, е дом на повече компании в тазгодишната ранглиста на компании с висок напредък в Азиатско-Тихоокеанския район, в сравнение с всеки противник град.

Това не е извънредно за град-държава от единствено 6 милиона души. Търговско звено сред изтока и запада, островната нация от дълго време е водеща дестинация за бизнесмени и вложители с помощта на стратегическото си местонахождение в Югоизточна Азия, подкрепящи държавни политики, мощни правни рамки и композиция от локални и задгранични служащи.

Съвсем неотдавна тази прелест като база за бизнес беше подсилена от неутралния статут на Сингапур сред Съединени американски щати и Китай, който се харесва на компании, които желаят да се защитят от геополитически разстройства и спирания на веригата за доставки.

С 93 бизнеса в класацията на FT за компании с висок напредък в Азиатско-Тихоокеанския район, Сингапур изпревари градовете Сеул и Токио - макар че Южна Корея и Япония изпревариха националната държа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР