Сингапур става част от съществуващата мрежа от над 220 точки

...
Сингапур става част от съществуващата мрежа от над 220 точки
Коментари Харесай

Нетера откри точка на присъствие в Сингапур


Сингапур става част от съществуващата мрежа от над 220 точки на наличие на Нетера по света (снимка: предоставена от Нетера)

Глобалният телеком оператор Нетера се уголемява в Азиатско-тихоокеанския район. Компанията разположи своя инфраструктура в един от най-популярните центрове за данни в Сингапур (Equinix SG1) и основа дъщерно сдружение Neterra APAC PTE. LTD.

Новото  местонахождение става част от съществуващата мрежа на Нетера от над 220 точки на наличие по света. Компанията към този момент предлага директни направления за транспорт на данни към Сингапур и района, обезпечава поддръжка и телекомуникационни услуги като трансконтинентална съгласуваност, световен пиъринг, облачни услуги и DDoS отбрана.

Разгръщането към Сингапур е разумно развиване за Нетера и обвързваните с нея компании. Дружествата означават резистентен финансов и бизнес напредък, основават и пускат нови артикули и услуги.

„ Това разширение е в отговор на повишените и разнородни потребности на нашите клиенти ”, сподели Деан Белев, старши продуктов управител „ Свързаност и NetIX “ в Нетера.
още по темата
Чрез новия хъб Нетера ще предлага и всички услуги за съгласуваност, предоставяни от нейното дъщерно сдружение NetIX – световна платформа за продан на интернет трафик.

Локацията в Сингапур ще служи също като център за нововъведения и насочени към клиента решения и е непосредствено обвързвана с точката на наличие на Нетера в Марсилия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР