Синът на един от най-обичаните и богати американски рок музиканти

...
Синът на един от най-обичаните и богати американски рок музиканти
Коментари Харесай

Синът на милионера Брус Спрингстийн стана пожарникар, ще взима 3 500 долара на месец

Синът на един от най-обичаните и богати американски рок музиканти Брус Спрингстийн, който преди три години продаде каталога си на „ Сони “ и къта в банката впечатляващите 660 млн. $, стартира работа като пожарникар.

 

Богатството на Брус надалеч не значи, че наследниците му си угаждат и ще бръмчат с яхти до края на живота си.

Сам – синът на Брус Спрингстийн се е включил към пожарната команда на градчето Норт Уойлдууд с население 3600 души. Стартовата му заплата е малко над 3 000 $ месечно. Тук е мястото да отбележим, че шефът на пожарникарите се разписва против годишна сума от 48 000 $ – сума, която Спрингстийн-старши изкарва за 15 минути.

 

Брус и брачната половинка му Пати Скиалфа даже са участвали на церемонията по назначението на Сам и го определили като „ героят на фамилията “.

Към днешна дата музикантът е отменил всичките си концерти, откакто преди няколко месеца спука язва на стомаха. Предвид, че почива около интервенцията, нямало по какъв начин да не даде едно рамо на Сам, вместо да му бутне банковата карта в ръката и да го прати към Куршвел, както би направил някой наш Ветко на негово място.

Инфо: Уикенд

Тагове: Брус Спрингстийн Пати Скиалфа Сам Спрингстийн пожарникар Норт Уойлдууд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР