Синът на бившия главен изпълнителен директор на YouTube Сюзън Войчицки

...
Синът на бившия главен изпълнителен директор на YouTube Сюзън Войчицки
Коментари Харесай

Синът на бившия главен изпълнителен директор на YouTube Сюзън Войчицки е намерен мъртъв в общежитието на Калифорнийския университет в Бъркли: училищни служители

Синът на някогашния основен изпълнителен шеф на YouTube Сюзън Войчицки е открит мъртъв в общежитието на университета в Калифорния, Бъркли, където е бил студент, съгласно управляващи.

Служител на UC Berkeley удостовери пред Fox News Digital, че 19-годишният наследник на Wojcicki, Марко Тропър, е умрял по-рано тази седмица.

Полицейското ръководство на университета сподели, че студент в общежитията на Кларк Кер е бил открит несъответствуващ към 16:23 ч. вторник.

„ Пожарната работа на Бъркли уведоми UCPD, че се пробват да подхващат животоспасяващи ограничения за жертвата “, обяснява в изказване Полицейското ръководство на Университета на Калифорния. „ UCPD отговори и пожарната работа на Бъркли разгласи лицето за умряло. “

Властите споделят, че на мястото не са открити признаци на нечестна игра.

В обява във Facebook бабата на Troper, Естер Войчицки, си спомни внука си като „ най-милото, любящо, мъдро, занимателно и красиво човешко създание “.

„ Семейството ни е опустошено до нер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР