Симпатичният фермер Петър и вечно усмихнатата му съпруга Галена грабнаха

...
Симпатичният фермер Петър и вечно усмихнатата му съпруга Галена грабнаха
Коментари Харесай

Петър и Галена грабнаха ключова победа в „Един за друг“

Симпатичният фермер Петър и постоянно усмихнатата му брачна половинка Галена сграбчиха значима победа в последната самостоятелна борба за мъжете в “Един за различен ” този сезон. Те направиха сложиха 3000 лева и оглавиха краткотрайното класиране преди основните стадии в сантименталната конкуренция.

Предизвикателството пред кавалерите изискваше храброст, бдителност и съвършено другарство на връзката с сътрудниците им. Всеки един от тях имаше опция да завоюва играта , в случай че отговореше вярно на четири въпроса, свързани с самостоятелните си качества като брачен партньор и сателит в живота. Всеки погрешен отговор обаче, носеше на съгрешилия сладкарско произведение с екзотични съставки в лицето . Двойките на занимателните перничани Венцислав и Михаела, инфлуенсърката София и брачна половинка ѝ Тихомир и любимците на публиката Петър и Галена се оправиха най-умело с поставената им задача и окупираха първите три места във краткотрайното класиране.

Най-много захаросани снаряди отнесе занимателният фотограф Дилян, който отпадна първи от викторината.

Денят за влюбените жители на Вилата на любовта завърши с спонтанна рокендрол борба , в която участваха трите най-известни банди в любовното имение - “Манастирски котаци ”, “Блек спайдърс ” и “Сливнишките тошевци от Варна ”, донесла на всички двойки голям брой смях, уплах и незабравими музикални моменти.

Утре в най-позитивното сантиментално риалити следва и последното самостоятелно тестване за дамите - именитата кола “Центрофуга ”, цялостна със задания от математически и личностен темперамент.

Не пропускайте премиерния епизод на “Един за различен ” в събота, 4 май, от 20:00 ч. по NOVA. Всичко за „ Един за различен “ може да следите на формалния уебсайт на предаването и в формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Един без различен ” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР