Сигнал до РИК-Хасково са подали от полицията в Димитровград, че

...
Сигнал до РИК-Хасково са подали от полицията в Димитровград, че
Коментари Харесай

РИК-Хасково прати на прокуратурата кметски наместник

Сигнал до РИК-Хасково са подали от полицията в Димитровград, че кметският наместник на кв. Марийно стои в кабинета си, ситуиран директно пред помещението на СИК № 52, през който е и единственият вероятен достъп от страна на гласуващите. При подхванатата от органите на реда инспекция същата декларирала, че дава отговор за постройката и извършва служебните си отговорности и като записва броя на гласувалите лица.

Проверка по телефона е подхванал и РИК 29 Хасково. След извършени диалози с ръководителя на СИК и двама от членовете- представители на разнообразни партии и обединения, по техни данни все още на инспекцията кметският наместник на квартала не бил в кабинета си. Проведен е и телефонен диалог с кметския наместник, в който тя декларирала, че след направено предизвестие е напуснала помещението.

Предвид наличието на сигнала РИК-Хасково смята, че същият следва да се изпрати по подготвеност на Районна прокуратура-Хасково, Териториално отделение-Димитровград и го изпраща по подготвеност.

С хартиени бюлетини гласоподават в секция № 18 в Димитровград поради механически проблем с машината, спряла да работи в 09: 50 часа. След идване на техника e открито, че казусът е с картовия читател, което води до неспособност за естествена работа.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР