Сиера Леоне обяви национален полицейски час, след като въоръжени мъже

...
Сиера Леоне обяви национален полицейски час, след като въоръжени мъже
Коментари Харесай

Сиера Леоне налага национален комендантски час след нападение срещу военни казарми

Сиера Леоне разгласи народен полицейски час, откакто въоръжени мъже нападнаха военни казарми в столицата Фрийтаун, съгласно държавно изказване.

Правителството на Сиера Леоне съобщи в неделя, че е отблъснало офанзивата в основната казарма на армията Wilberforce и управлява обстановката. Правителството посъветва жителите да се приютят на закрито, до момента в който организира търсене на обвинените.

Свидетели споделиха пред осведомителната организация AFP, че са чули мощна пукотевица и детонации в столицата рано сутринта в неделя, до момента в който видеоклип, споделен в обществените медии, наподобява демонстрира кълба пушек, издигащи се от улиците.

Министърът на информацията Чернор Бах увери обществеността в изказване в неделя, че „ държавното управление и неговите държавни сили за сигурност управляват “.

„ За да се даде опция на силите за сигурност да продължат процеса на залавяне на обвинените, е разгласен народен полицейски час с неотложно деяние в цялата страна. Горещо съветваме жителите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР