Сиатъл — законодателите на щата Вашингтон се очаква да обмислят

...
Сиатъл — законодателите на щата Вашингтон се очаква да обмислят
Коментари Харесай

Смъртта на Мани Елис подтиква законодателя да забрани връзването на свине от полицията

Сиатъл — законодателите на щата Вашингтон се чака да обмислят предложение в понеделник да забранят на полицията да връзва обвинени във връзване на прасета, съвсем четири години след Мануел Елис, 33-годишен негър умря по очи с ръце и крайници, вързани с белезници зад него при положение, който се трансформира в експериментален камък за стачкуващите на расова правдивост в тихоокеанския северозапад.

Техниката за ограничение от дълго време провокира безпокойствие заради до риска от задушаване и макар че доста градове и окръзи са го забранили, други към момента разрешават потреблението му. „ дехуманизацията “, пред която Елис се изправи преди гибелта си.

митинги против расовата неправда и гибелта на Джордж Флойд и други в ръцете на правоприлагащите органи. Според Националната конференция на законодателните органи на щатите малко на брой са забранили задържането на склонни лица.

Калифорния забрани на правоприлагащите органи през 2021 година да употребяват техники, които „ включват забележителен риск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР