Шуро-зетьо-баджанащината на братството на почтените, събрани покрай двамата харвардски аферисти

...
Шуро-зетьо-баджанащината на братството на почтените, събрани покрай двамата харвардски аферисти
Коментари Харесай

САМО В ПИК! Нова шуробаджанашка схема: Семейство младоци от Продължаваме промяната кове закони в НС

Шуро-зетьо-баджанащината на " братството на почтените ", събрани около двамата харвардски аферисти Кирил Петков и Асен Василев, е пуснала пипалата си и в Народното събрание, откри ПИК.

Там се подвизават фамилната двойка Венеция Нецова - Ангова и Николай Ангов. 32-годишните почитатели на " Продължаваме промяната " явно не са имали никакви угризения за обвързаността си и са атакували 47-о Народно заседание неразбираемо по каква линия, само че за по-сигурно от два изборни региона.

Венеция е била лидер на листата на ПП-тата в 25 МИР София. Но и мъжът й Николай е играл на несъмнено, като втори в листата им в Пловдив, където лидираше точещият зъби за идващ министър председател Кирил Петков.
свързани новини32497на 19.03.2015137392на 24.01.2022
Какъв професионален опит са натрупали приключилите наскоро висшето си обучение младоци, не е ясно. Но като икономист Венеция ще кове икономическите закони на България в парламентарната икономическа комисия. А Николай, който е инженер, ще обгрижва...енергетиката и националната сигурност в цели две парламентари комисии.

" Братството на почтените ", който " Просто Киро " и аверът му Кокорчо свъртяха около себе си и набутаха във властта, се популяризира точно с шуробаджанашките си назначения на основни позиции в страната.

Най-облагодетелствано в това отношение е семейство Лорер, които изгряват на хоризонта само когато някой от двамата харвардски аферисти докопа по някакъв метод власт. Причината за това е, че Кирил Петков и половинката му Линда са кумове на фамилната двойка Лорер. Та, до момента в който Асен Василев беше длъжностен министър на стопанската система през 2013 година, Виолета Лорер му беше заместител, както и през 2021 година, когато той стана финансов министър.
свързани новини57120на 21.01.2022
По време на първото служебно държавно управление на Румен Радев предходната година Даниел Лорер пък беше консултант на Кирил Петков в качеството му на министър на стопанската система и заемаше длъжността ръководител на Комисията по бистрота в Министерството на стопанската система.

Сега Виолета Лорер към този момент е шеф на кабинета на Асен Василев в качеството му на вицепремиер и министър на финансите в държавното управление на " Просто Киро ". И влезе в Надзорния съвет на НЗОК, където към този момент се е подвизавала и през 2013 година

Даниел Лорер пък стана министъра на нововъведенията и растежа и си подели икономическото ведомство с Корнелия Нинова, най-вероятно тъй като министерските постове станаха ъгъл след основаването на четворната коалиция, която сега ръководи страната. Лорер се е навъртал около Кирил Питков и Асен Василев и в битността на консултант в други интервали.

Асен Василев не остава апатичен и към брачната половинка на Асен Василев - Линда Петкова . Тя е нелегално и скандално назначена през 2013 година от тогавашния стопански министър в служебното държавно управление на Росен Плевнелиев - Асен Василев, за финансов съветник.

Друга звезда на ПП-тата - Лена Бориславова, също не излиза от схемата на шуробаджанащината. Напористата дама в черно, която е назначена за шеф на кабинета на Кирил Петков и нещо като представител на държавното управление, живее на фамилни начала със зам-председателя на 47-о Народно заседание Мирослав Иванов, което незабавно изяснява повода да е на тази позиция.

Особено като се има поради, че " Просто Лена " катапултира при Кирчо и Кокорчо от адвокатската адвокатска фирма на Иван Тодоров, директно обвързван с компанията " Сиела Норма ", доставила машините за гласоподаване, в това число и престъпните им количества.

Военният министър Стефан Янев пък назначи някогашната си секретарка в президентството и шефка на кабинета му в качеството му на длъжностен министър председател - Ралица Симеонова, за зам.-министър на защитата, откакто оглави ведомството.

И всичко това се разиграва на фона на заявките на " Просто Киро ", направени във връзка отзоваването на Плавен Георгиев от Валенсия, Испания: " Оттук нататък политическите назначения и назначения на хора, които не са свързани с професионалната активност там, където отиват, ще се завършва, изключително в Министерство на външните работи ".

Преди два дни основният управител на " Лидъл " Георги Николов оглави Агенцията за публични поръчки, през която минават големи парични потоци. За какви заслуги ли? Ами тъй като към този момент продава изобретението на " Просто Киеро " - " ПроВиотик ", направено въз основа на крадена формула, на територията на магазините с тази марка.

Почти еднакъв случай е и назначението на притежателя на " Еконт " Николай Събев за транспортен министър. Той изцака 300 000 лева сякаш в помощ на предизборната акция на Кирчо и Кокорчо. А след това беше възмезден с министерско кресло. Сиреч, купи си поста.

Все още не е известно какъв брой фамилии, кумове, любовници и обичани са назначени на по-ниските етажи във властта и ръководството на основни браншове от " братството на почтените ". Но тази тяхна последна недобросъвестност, която страната ни не помни даже от тоталитарния интервал, мощно мирише на грозна недобросъвестност.



Венеция и Николай Ангови





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР