Що се отнася до астрологията, Ракът е известен като чувствителен

...
Що се отнася до астрологията, Ракът е известен като чувствителен
Коментари Харесай

Пет истини за връзката с Рак (при това написано от Рак)

Що се отнася до астрологията, Ракът е прочут като сензитивен и прочувствен, само че все пак може да му се има безгранично доверие. Този воден знак обаче надалеч не се изчерпва единствено с тези избрания, изключително в случай че става въпрос за любовни връзки. Да, нашата свенливост (може да се каже и екстровертна интровертност) от време на време придава на срещите с нас леко демодиран привкус, само че ето каква е работата. По отношение на любовта, Раците са или най-сладките хора, които ще срещнеш… или най-лудите. Тези пет особености единствено се плъзгат по повърхността на истината, за това какво е чувството да имаш връзка с представител на тази зодия:

1. Анализираме безусловно всичко

Бедна ти е фантазията какво е да получиш най-сетне среща с някого, за който към този момент си мечтал месеци наред и да прекараш цялата вечер, съставяйки му психически портрет на база на всяко едно нещо, излизащо от устата му (понякога и без в действителност да чуваш и една думичка). Можем да бъдем извънредно наблюдателни, когато пожелаем! Също по този начин, флиртът с Рак посредством известия може да бъде доста секси, само че и най-голямата неточност. Не е наша виновността, че несъразмерната ти приложимост на емотикони ни трансформира в Шерлок Холмс – какво, за бога, значи картинка с пингвинче?!

2. Можем да бъдем неуместно меланхолични

Сами си признаваме, че не понасяме обстоятелството, че хората ни смятат за прочувствени, макар че е пределно ясно, че има известна доза истина в това. Дори освен това, някогашният ми другар най-добре знае, че аз съм експерт в наказването след спор посредством безмълвие. Когато един Рак се усеща засегнат или смутен, ти сигурно също ще усетиш това: той или ще се прибере в черупката си, или ще стане настъпателен. Не би трябвало да вземаш това прекомерно драговолно, реагираме идиотски, просто с цел да се предпазим да не бъдем засегнати.

3. Инати сме като магарета

Ядосай ни и се трансформираме в буря, която може да те опустоши. Сериозно, когато става въпрос за разногласия, постоянно ще губиш. Няма значение дали си прав или бъркаш, по какъв начин подхождаш в обстановката е решаващият фактор дали ще спиш на дивана през нощта.

4. Обичаме фамилията си до гибел

Това си има своите плюсове и минуси, несъмнено. Ракът си дава ясна сметка, че фамилията е постоянно отсреща, по тази причина да имаш връзка с нас значи в общи линии да бъдеш осиновен от цялата ни рода. Трябва да си квалифициран да обичаш и тях, в противоположен случай нещата просто няма да се получат. Ако фамилията и приятелите ми не харесват някого, с който се виждам, е малко евентуално да остана дълго с него.

5. Преди всичко – ще създадем невъзможното да си благополучен

Когато се влюбим, го усещаме с цялото си създание. Раздаваме се във връзките си напълно, без никакви запаси. Въпреки че в предишното ни е изигравало неприятна смешка да бъдем толкоз открити и да даваме сърцето си на поднос, не съжаляваме за нищо, тъй като в последна сметка животът ни е срещнал с теб.

създател: Мария Георгиева

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР