Ще взема решение дали да се кандидатирам за председател на

...
Ще взема решение дали да се кандидатирам за председател на
Коментари Харесай

Крум Зарков: Ще реша дали да се кандидатирам за лидер на БСП, когато започне процедурата за това |

Ще взема решение дали да се кандидатирам за ръководител на Българска социалистическа партия, когато стартира процедурата за това. Социалистите ще решат кой ще е водач на партията. 

Това съобщи Крум Зарков от Българска социалистическа партия по бТВ във връзка декларираната оставка от водача Корнелия Нинова. Получавам много сериозна поддръжка отвред и удари от тези уеб сайтове, които са заети да очернят хората, изясни той. 

По думите му няма опълчване сред Румен Радев и Българска социалистическа партия. Според мен една от причините за неприятния ни резултат е разминаването на поддръжката на левицата за Радев “, каза Зарков. 

Той добави, че дейностите на „ Продължаваме промяната “ са положителни и решението да не се включват ГЕРБ и Движение за права и свободи в договарянията е било вярно.
„ След президентските избори - от понеделник би трябвало да работим за стабилно правителство “, сподели Зарков.

Той добави, че договарянията за кабинет и екипът от левицата, който ще взе участие, зависят от Националния съвет на Българска социалистическа партия.
„ Те ще дадат съответния мандат на който преценяват, че би трябвало. След това ще се организират екипи, с цел да влезнат в тези договаряния и да допринесем към тях “, каза още Крум Зарков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР