ще се проведе пред Посолството на Русия у нас и

...
ще се проведе пред Посолството на Русия у нас и
Коментари Харесай

Протест в София: Изборите в окупираните от Русия Крим, Донецк и...

ще се организира пред Посолството на Русия у нас и ще стартира в 17:00 часа на 17 март.

 

Организатори са СУОБ " Мати Украйна ", гражданско съдружие БОЕЦ и Образователен център " Украински Вулик ".

Русия желае да се легитимира пред интернационалната общественост като принуди окупираните украински области да гласоподават за Путин,.

 

Руските окупационни управляващи ще проведат гласоподаване в окупираната част на Украйна за президентските избори в Русия. С други думи Путин желае да принуди украинците в тези три украински области да гласоподават за поробителя си Путин като идващ президент на Русия.

 

Пропагандният канал на Кремъл ТАСС заяви на 10 март, че предварителното гласоподаване е почнало в окупираната Донецка област. Но означи, че предварителното гласоподаване в региони покрай фронтовата линия продължава от 25 февруари. Стационарните изборни секции ще бъдат отворени в окупирана Украйна и сред 15-17 март.

 

Вълна от убийства на уредниците на подправения избирателен развой обаче е обхванала краткотрайно окупираните територии, в това число Мелитопол,, базирайки се на " Інформаційний Спротив ". Съобщава се за четирима души, убити в Мариупол и още двама в Мелитопол.

ISW прави оценка, че Кремъл и съветските окупационни чиновници имат намерение да фалшифицират гласовете в поддръжка на съветския президент Владимир Путин и да изфабрикуват огромна изборна интензивност в опит да легитимират съветската окупация на Украйна пред интернационалната общественост.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР