Ще се постарая да продължа започнатото от екипа на Министерството

...
Ще се постарая да продължа започнатото от екипа на Министерството
Коментари Харесай

За МРРБ приоритет остава строителството на четирите основни магистрали

„ Ще се постарая да продължа започнатото от екипа на Министерството на районното развиване и благоустройството и в работата ми ще има последователност. Без последователност няма по какъв начин да продължим напред. “

Това сподели служебният министър на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова при поемането на поста от досегашния министър Андрей Цеков .

То пожела триумф на новия министър и очерта няколко съществени параметри, по които оставя „ фронт за работа “ на приемничката си. На първо място той сложи строителството на четирите съществени автомагистрали – „ Хемус “, „ Европа “, „ Русе – Бяла “ и „ Видин-Ботевград “

Коритарова съобщи, че е изцяло наясно, че има много работа , а интервалът за свършването ѝ за жалост е прекомерно къс .

„ Затова е значимо да не забавяме темпото, да не губим време и да приключим това, което е стартирано “. 

Тя изясни, че все още има известно закъснение в осъществяването на плановете , заложени в Националния проект за възобновяване и резистентност, изпълнявани от Министерство на регионалното развитие, само че ще се постарае да навакса забавянето .

Цеков от своя страна добави, че екипът на ведомството е приключил колосална работа по „ общинската стратегия “ и посочи, че в него работят изключителни експерти .

Ужасна панорама в Пловдив: Умрели риби в резултат на неприятно превозване към Гребната база

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР