Ще имаме ядрена война, заради този некомпетентен президент, корумпиран, Байдън

...
Ще имаме ядрена война, заради този некомпетентен президент, корумпиран, Байдън
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън ще ни вкара в ядрена война, обкръжението му управлява вместо него

Ще имаме нуклеарна война, поради този незапознат президент, подкупен, Байдън е най-корумпираният и незапознат президент. Тази композиция от двете, не е добра композиция. Това сподели в изявление за американския радиоводещ Хю Хюит някогашният президент на Америка Доналд Тръмп, написа " Труд ".

„ Изградих най-великата стопанска система в миналото. Възстанових нашата войска. Ние нямахме Украйна. Това в никакъв случай нямаше да се случи. Никога няма да се приказва за Тайван сега. Ще ви кажа какво ще се случи, че ще се случи Трета международна война, тъй като този човек няма визия. Той е извънредно незапознат. И той споделя неща, които са толкоз неприятни, и в този момент, когато виждам Русия и Северна Корея да се оправят, те към този момент са като най-хубави другари, бях доста добър със Северна Корея. Знаеш ли, защитих ни от нуклеарна война със Северна Корея. Но ще ви кажа, че ще имаме нуклеарна война, тъй като този незапознат президент, подкупен, той е най-корумпираният и незапознат президент. Този несръчен президент ще ни вкара в нуклеарна война. Ще се назовава Трета международна война и няма да има армейски танкове, които се движат напред-назад и се стрелят един различен. Това е оръжие, каквото никой не е виждал до момента, нуклеарно ”, добави Тръмп.

Тръмп счита, че Русия не би почнала специфична интервенция в Украйна, в случай че Съединени американски щати не бяха „ фалшифицирали изборите “, т.е. в случай че демократът Джо Байдън не беше пристигнал на власт през 2021 година

„ Това, което се случва в Украйна, е толкоз тъжно. Президентът на Руската федерация Владимир Путин в никакъв случай не би направил това, в случай че изборите не бяха фалшифицирани, нашите избори. Те бяха фалшифицирани и откраднати. изборите не бяха фалшифицирани, в случай че бях президент, през днешния ден щеше да има милиони живи хора, които са мъртви “, сподели още Тръмп.

Тръмп също по този начин твърди, че по време на президентството си е поддържал непосредствен контакт с Путин и китайския президент Си Дзинпин, макар че те „ не са били близки с него “.

По-рано Тръмп сподели, че Съединени американски щати са значително въвлечени в спора в Украйна, само че Байдън не може да го спре заради своята непросветеност. Според него украинската рецесия " би трябвало да бъде спряна неотложно, защото умират стотици хиляди хора ".

" Джо Байдън, мисля, че той умира. Лично аз не го виждам в президентската конкуренция ", сподели още Тръмп в изявление за американския радиоводещ Хю Хюит.

Бившият американски водач счита, че Байдън не е в положение да управлява американското държавно управление, а вместо това го прави обкръжението му.

" Когато го виждам, виждам, че тялото му е изтощено, а мозъкът му е още повече. И въпреки всичко той наподобява желае да го направи да бяга ", разяснява Тръмп.

По-рано вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Харис в изявление за Асошиейтед прес сподели, че хипотетично би могла да поеме президентските отговорности поради възрастта на Байдън. Въпреки това Харис увери, че " всичко ще бъде наред " с американския президент, а разсъжденията ѝ са " хипотетични ".

По-рано The Wall Street Journal заяви, че голямото болшинство от американските гласоподаватели считат президента на Съединени американски щати Джо Байдън за „ прекомерно остарял “ за преизбиране за втори мандат. Според изследване, извършено от вестника, 73% от интервюираните считат, че Байдън е „ прекомерно остарял “, с цел да се кандидатира за втори мандат, единствено 36% от интервюираните считат, че президентът е „ душевен кадърен “ за преизбиране. Бившият американски водач Доналд Тръмп, който е единствено с три години по-млад от Байдън и също има намерение да бъде избран отново, е считан за прекомерно остарял за втори мандат от 47% от интервюираните.

Проучване на Центъра за проучване на връзките с обществеността AP-NORC сподели, че американците от ден на ден поддържат по-младото потомство на власт в страната. 68% от интервюираните поддържаха въвеждането на възрастови ограничавания за претендентите за сенатори и членове на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати и 66% за претендентите за президент.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР