Ще бъде щатско престъпление човек да бъде в Айова, ако

...
Ще бъде щатско престъпление човек да бъде в Айова, ако
Коментари Харесай

Губернаторът на Айова подписва законопроект, който позволява арестуването на някои мигранти

Ще бъде щатско закононарушение човек да бъде в Айова, в случай че преди този момент му е отхвърлен банкет или е бил изведен от Съединените щати според законопроект, подписан от губернатора. Ким Рейнолдс в сряда.

Законът, който влиза в действие на 1 юли, е ориентиран към „ избрани извънземни “, съгласно текста на досие 2340 на Сената. Той увеличи безпокойството в имигрантските общности в Айова и провокира въпроси измежду правните специалисти и правоприлагащи органи за това по какъв начин ще се ползва. Той отразява част от закон в Тексас, който сега е блокиран в съда.

В Айова и в цялата страна републиканските водачи упрекнаха президента Байдън, че подценява отговорностите си за използване на федералния имиграционен закон, което накара републиканските губернатори да изпратят войски на Тексас и законодателните органи, с цел да предложат разнообразни тактики на щатско равнище.

Законът на Тексас е спрян в съда след оборване от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати, което твърди, че е в спор с имиграционните управляващи...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР